DRAY BOSMA

Be happy.

Vanmiddag wandelde ik tijdens mijn lunchpauze even buiten. Het zonnetje scheen en bij uitzondering luisterde ik vanaf mijn iPhone naar muziek. Het nummer ‘More Than This’ van Roxy Music kwam voorbij en ik kreeg instant het nostalgische zomergevoel. Ik weet niet of het nummer ooit in de zomer is uitgebracht, maar heel even was ik in een zomer van de jaren tachtig. Veertig jaar terug in de tijd. Aan het einde van mijn wandeling moest ik in de schaduw lopen, en had ik wind tegen. Meteen was ik tientalle jaren in de toekomst geschoten. Ik was weer in februari 2022.

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: