DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Vanmiddag wandelde ik tijdens mijn lunchpauze even buiten. Het zonnetje scheen en bij uitzondering luisterde ik vanaf mijn iPhone naar muziek. Het nummer ‘More Than This’ van Roxy Music kwam voorbij en ik kreeg instant het nostalgische zomergevoel. Ik weet niet of het nummer ooit in de zomer is uitgebracht, maar heel even was ik in een zomer van de jaren tachtig. Veertig jaar terug in de tijd. Aan het einde van mijn wandeling moest ik in de schaduw lopen, en had ik wind tegen. Meteen was ik tientalle jaren in de toekomst geschoten. Ik was weer in februari 2022.

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: