DRAY BOSMA

Be happy.

Na vorige week bezoek te hebben gehad van ‘tante Corona’ voel ik me inmiddels alweer stukken beter. Ik had niet ernstige klachten, maar het beetje pijn in de keel, de lichte hoofdpijn en een tikkeltje koorts hielden me toch een paar dagen in bed. Ik heb veel geslapen (beste medicijn, ever) en omdat ik me niet goed kon concentreren om te lezen, heb ik een paar televisieseries via de diverse streamaanbieders gebinged. Na net geen ‘vierkante ogen’ te hebben gekregen ben ik afgelopen maandag weer begonnen met werken en ben ik, op een aanhoudende hoestje na, gelukkig weer de oude.

Een gedachte over “Bezoek

  1. Urspo schreef:

    I am relived to read it wasn’t a bad bout and you have no residual traits.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: