DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Na vorige week bezoek te hebben gehad van ‘tante Corona’ voel ik me inmiddels alweer stukken beter. Ik had niet ernstige klachten, maar het beetje pijn in de keel, de lichte hoofdpijn en een tikkeltje koorts hielden me toch een paar dagen in bed. Ik heb veel geslapen (beste medicijn, ever) en omdat ik me niet goed kon concentreren om te lezen, heb ik een paar televisieseries via de diverse streamaanbieders gebinged. Na net geen ‘vierkante ogen’ te hebben gekregen ben ik afgelopen maandag weer begonnen met werken en ben ik, op een aanhoudende hoestje na, gelukkig weer de oude.

One thought on “Bezoek

  1. Urspo says:

    I am relived to read it wasn’t a bad bout and you have no residual traits.

    Like

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: