DRAY BOSMA

Be happy.

Zo’n achtentwintig jaar geleden, volgens mij eind 1994, werd hier in Nederland de televisieserie The X-Files uitgezonden. Ik woonde toen net samen met de persoon die wel van mij, maar niet van horror houdt. Destijds (en ook nog steeds) keek ik graag naar deze televisieserie met de wazige, paranormale, horrorachtige en mysterieuze afleveringen. De eerste seizoenen keek ik ‘s-avonds in bed. Na de aflevering meteen het licht uit en lekker slapen. De latere seizoenen vond ik minder leuk en ook onnavolgbaar. Tegenwoordig kijk ik vooral geamuseerd naar een aflevering, want ik vind mezelf met de jaren toch iets minder zweverig.

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: