DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Zo’n achtentwintig jaar geleden, volgens mij eind 1994, werd hier in Nederland de televisieserie The X-Files uitgezonden. Ik woonde toen net samen met de persoon die wel van mij, maar niet van horror houdt. Destijds (en ook nog steeds) keek ik graag naar deze televisieserie met de wazige, paranormale, horrorachtige en mysterieuze afleveringen. De eerste seizoenen keek ik ‘s-avonds in bed. Na de aflevering meteen het licht uit en lekker slapen. De latere seizoenen vond ik minder leuk en ook onnavolgbaar. Tegenwoordig kijk ik vooral geamuseerd naar een aflevering, want ik vind mezelf met de jaren toch iets minder zweverig.

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: