DRAY BOSMA

Be happy.

Terwijl ik deze tekst zit te typen sneeuwt het hier. Geen verdwaald sneeuwvlokje, maar een flinke sneeuwbui. Eigenlijk hou ik helemaal niet van sneeuw. Het woord nee zit er niet voor niets in verborgen. Het is dat ik er vandaag niet uit moet, ik werk vandaag vanuit huis en mijn dagelijks hardlooprondje heb ik vanmorgen om 06:00 uur gedaan, dus van mij mag het nog wel even sneeuwen. Ik hoop alleen oprecht dat het aan het einde van de dag weer weg is, zodat ik morgenochtend vroeg weer een rondje kan hardlopen

Vandaag heeft de postbode namelijk mijn nieuwe hardloopschoenen bezorgd. Ik wilde voor de langere hardloopafstanden (of wat voor smoes ik ook moet verzinnen) nieuwe hardloopschoenen. Naast mijn reguliere Nike Pegasus 39-schoenen heb ik nu een paar Nike Rival Fly 3-schoenen aangeschaft. Ter variatie (of wat voor smoes ik nu moet verzinnen) van mijn dagelijkse hardlooprondjes. Anders gaan je voeten ook maar wennen aan één paar hardloopschoenen.

Inmiddels is het gestopt met sneeuwen en hoop ik dat de buitentemperaturen iets gaan stijgen, zodat het witte dek over onze stad is gesmolten. Morgen is het mijn 50e dag dat ik dagelijks aaneen ben gaan hardlopen. Het is overigens niet alleen voor de kick, maar vijftig dagen achterelkaar hardlopen heeft effect op mijn gewicht (sinds deze week een gezonde BMI!) en het aantal centimeters aan buikomvang is ook minder geworden. Dit soort beloningen zorgen ervoor dat ik het dagelijks hardlopen nog wel even kan volhouden.

Categorieën: Read

Een gedachte over “Dagelijks

  1. Urspo schreef:

    Hurrah for new shoes!

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: