DRAY BOSMA

Be happy.

Het is alweer een tijd geleden dat ik hier voor het laatst een stukje tekst achterliet. Ik ben wel eerder niet lang actief op de site geweest, want er gebeurde niet zo veel: De dagelijkse dingen kabbelen vaak voort, zonder dat je het door hebt dat je een pittig tijdje verder in je leven
bent.

Vandaag is het even anders. Op het moment van het plaatsen van de vorige tekst was ik nog niet op de hoogte van de veranderingen die er in mijn leven zijn gebeurd. Zo ben ik in maart begonnen bij een nieuwe werkgever. Ik was niet op zoek en zeker niet ontevreden bij mijn vorige werkgever, maar soms doen zich er kansen voor die je niet moet laten gaan. Bij gelegenheid moet je eens een gokje wagen, en dat heb ik gedaan. Een andere baan, waarbij ik weer helemaal opnieuw mocht beginnen. Tot op heden ben ik enorm tevreden over deze wijziging, en de werkgever ook, want ik ben sinds vandaag door mijn proeftijd heen.

Naast de nieuwe baan die ik nu heb, heb ik ook al een tijdje mijn levestijl aangepast. Door het dagelijkse haardlooprondje vond ik het geen goed idee meer om alcoholische dranken te nuttigen. Eind januari heb ik besloten om dan in plaats van alleen in de weekenden niet meer een wijntje te nemen, helemaal niet meer te drinken. Ik sta nu bijna twee maanden droog, en het bevalt me prima.

Categorieën: Read

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: