DRAY BOSMA

From the youngest city in the Netherlands.

Na een week van stormachtig weer ben ik vanmorgen gaan hardlopen. In mijn enthousiasme wilde ik en high intensive interval training (HIIT) tijdens mijn loop inplannen, maar toen ik ruim 3 kilometer had gelopen en eenmaal een flinke wind tegen had, heb ik dat idee laten varen. Heel even heb ik bij de opgang boven de Hoge Ring een intensieve sprint gedaan, waarbij ik na zo’n 40 seconden echt moest bijkomen van deze inspanning. Ik heb hiermee overigens (volgens Strava) een persoonlijk record gelopen en het blijkt nu dat dit -tot nu toe- de snelste tijd van het jaar te zijn, op dit kleine traject in Almere (van geregistreerde Strava-gebruikers).

Run 19.
Start: 07:38 uur.
Afstand: 7,09 kilometer.
Tijd: 0:34:33 uur.
Tempo: 04:52 per kilometer.
Calorieën: 770 cal.

img_2093

U mag reageren.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: