DRAY BOSMA

Be happy.

Na een week van stormachtig weer ben ik vanmorgen gaan hardlopen. In mijn enthousiasme wilde ik en high intensive interval training (HIIT) tijdens mijn loop inplannen, maar toen ik ruim 3 kilometer had gelopen en eenmaal een flinke wind tegen had, heb ik dat idee laten varen. Heel even heb ik bij de opgang boven de Hoge Ring een intensieve sprint gedaan, waarbij ik na zo’n 40 seconden echt moest bijkomen van deze inspanning. Ik heb hiermee overigens (volgens Strava) een persoonlijk record gelopen en het blijkt nu dat dit -tot nu toe- de snelste tijd van het jaar te zijn, op dit kleine traject in Almere (van geregistreerde Strava-gebruikers).

Run 19.
Start: 07:38 uur.
Afstand: 7,09 kilometer.
Tijd: 0:34:33 uur.
Tempo: 04:52 per kilometer.
Calorieën: 770 cal.

img_2093

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: