DRAY BOSMA

Be happy.

Sinds 2007 ben ik bewust minder suiker gaan gebruiken. Hiermee bedoel ik dat ik sindsdien geen suiker meer in mijn koffie doe, of extra suiker toevoeg aan gerechten en/of dranken. Waar ik me niet echt bewust druk over maakte was de suiker die al reeds toegevoegd waren in het eten en drinken dat ik dagelijks consumeer. Zoals de zes suikerklontjes in een fles tomatenketchup. Daar wil ik verandering in brengen. Ik wil me er meer van bewust zijn wat ik allemaal aan suiker naar binnen werk, want zelfs de onschuldige, hartige snacks blijken toch nog te veel suiker te bevatten.

Een gedachte over “Uitdaging

  1. Urspo schreef:

    Good for you!
    I too am trying to remove as much sugar as possible. It seems to be in everything.

    Like

U mag reageren.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: